Termeni și condiții de retur

Vă rugăm verificați întegritatea fizică a coletelor în momentul în care le primiți de la Fan Courier în prezețta curierului și cereți întocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor dacă ambalajul prezintă urme de deteriorare gravă. Orice reclamație ulterioară nu va fi luata în considerare.


 Detalii despre dreptul la retragere:


Cumpăratorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un bun sau să renunțe la un serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fară invocarea niciunui motiv și fară a suporta alte costuri decât cele de livrare, dacă livrarea a fost cu titlu gratuit se va achita costul transportului în momentul returului! Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui bun sau renunțare la un serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

 

Unele produse au o politică de retur specială, îți recomandăm să citești condițiile de mai jos!!!

Produsele medicale au condiții speciale pentru a putea fi returnate:

-Produsele care sunt returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate 

-Ambalajul trebuie să fie intact, este interzis să intre în contact cu alte substanțe lichide sau de orice altă natură

-Ruperea sigiliului precum și a etichetei care dovedeste că produsul este original este strict interzisă!

-Inlocuirea produsului sau returnarea unui produs fară sigiliu nu este acceptată!

-Returnarea produselor incomplete și anume a numarului de bucăți specificat pe ambalaj nu este acceptată!


Restituirea banilor.

K-Active va rambursa contravaloarea produsului în maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii www.k-active.ro catre consumator/client asupra deciziei sale de retragere din contract și acceptarea returului.

K-Active are dreptul de a amâna restituirea contravalorii produsului pâna la primirea coletului și verificarea produselor returnate. Dacă sunt indeplinite toate criteriile de restituire a contravalorii produselor se stabileste de comun acord o modalitate prin care clientul intra în posesia baniilor aferenți produselor.